Hoş geldiniz,
Ziyaretçi
|
Bugün gazetelere bakarken İki Kaza haberi okudum. Kaskın önemini defalarca belirtiyoruz. Yazılıyor çiziliyor. Önemini anlamak istemiyoruz. Haberlerde Konuyla ilgili bir yaşam bir ölüm haberi vardı.
Sanatçı Tamer Karadağ ciddi bir trafik kazası geçirdi, kendisine geçmiş olsun dilerklerimizi iletiyoruz. Klübüyle toplu sürüş yaparlarken yola dökülen yağ birikintisine rastlıyor. Hız 60 -70 km de. Hakimiyeti kaybediyor, toparlamaya çalışsada kaza gerçekleşiyor ve iki kolu kırılıyor. Bugünkü röpotajında KASK TAKMASAYDIM ÖLMÜŞ OLURDUM diye itirafta bulunuyor. Aldığı sürüş eğitimininde önemini vurgulamış. İkinci haber ise oldukça üzücü; Bir genç kızımız ödünç aldığı motorsiklete, Ehliyetsiz ve KASK sız biniyor ve kaçınılmaz son yol kenarındaki kamyonete çarpıp hayatını kaybediyor. Allah rahmet eylesin, ailesine sabır. Hikaye baştan sona hatalar zinciri. Tamamen Motosiklet'in İki tekerlekli çok daha dikkat edilmesi gereken bir araç olduğunu anlamamaktan algılayamamaktan kaynaklanıyor. Kazalar bitmiyor. |
|
Son Düzenleme: 20 Eki 2014 01:40 yazan atezer.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
|